perjantai 30. toukokuuta 2014

Kromin Kiilltoa ja Hevosvoimia Kouvolassa ja Loviisassa

Tässä blogissani keskityn autoihin, jenkki sellaisiin. Viime viikonloppuna oli kaksi harrasteajoneuvotapahtumaa joihin osallistuimme Kouvola Swap & Meet lauantaina ja Loviisassa pidettyyn Unger Car & Bike Show sunnuntaina.

Ensin päivän tapahtumat Kouvolan reissulta!

Kouvolaan lähdimme kahden auton voimin. Myöhemmin seuraamme liittyi  kolmaskin auto. Kuvassa ystävämme jo odottelevat meitä Cadillacissaan.Ajelimme rauhallisesti kauniissa auringoisessa säässä.

Tapahtuma pidettiin Kouvolan raviradalla. Autot ajettiin radan reunaan. Tässä vaiheessa myönnettäköön, että allekirjoittaneella oli jo tukalan kuuma.

Ystävämme olivat olleet fiksuja ja ottaneet mukaan tuolit ja aurinkovarjon. Onneksi sentään olin tajunnut ottaa mukaan vettä ja lippiksen, ettei päänahka palanut, sekä runsaasti aurinkovoidetta. 


Yhteispotretissa Cadillac Coupe de Ville -59 ja Plymouth Satellite Sebring -72Autoja tuli radalle koko ajan lisää. Päätimme lähteä tutustumaan autoihin ja rompetoriin. Minulla tavoitteena oli lähinnä päästä raviradan sisäkatsomaan varjoon ja saada kylmää juomaa. Ensi kerralla toivottavasti tajuan ottaa kylmälaukun jossa juomat pysyvät kylmänä...


Paikalla oli paljon yleisöä, autoja katseltiin ja kuvattiin.

Tässä ihaillaan Dodgea.
Hienot liekit autossa.

Classic ChevyKaunis keltainen avo Buick


Classic Chevy
Upeita autoja rivissä ja viimeinkin pääsee sisätiloihin ja viilempään!

Vietin ystäväni kanssa aikaa kahvilan viileydessä sillä aikaa kun miehet kiersivät rompetorilla ja katselivat löytyykö mitään ostettavaa. Kerrankin näin päin...


Jonkin ajan kuluttua tuntui siltä, että jaksaa taas katsella autoja.

Upean värinen avo GTO.
Tämä Chevrolet oli myös sunnuntaina Loviisassa.Jee! Tässä vaihessa saapuivat paikalle odotetut ystävämme omalla Camarollaan. Tämä oli tietysti yhteispotretin paikka!Kuvaajia radalla riitti. Tässä kaksi kuvaajaa kuvaa toisiaan...

No, tämä kuvaaja taitaa kyllä kuvata autoletkaamme.

Päätimme, että on aika lähteä kohti kotia. Sovimme vielä, että matkan varrella menemme yhdessä kahville tutulle huoltoasemalle.Todella paljon jäi näkemättä, koska kuumuus yksinkertaisesti kukisti meikäläisen, mutta sen sijaan sain jutella paljon ystävien kanssa, se piristi!


Sattuipa somasti, ajoimme eri kautta, mutta olimme samaan aikaan väliaikapisteessä, jossa allekirjoittanut joi runsaasti kylmää limua ja mussutti hyvällä ruokahalulla sämpylää!


Ennen kotia vielä vaihdettiin muutama sana. Oli oikein kiva päivä takana.
Sunnuntaina oli vuorossa Loviisan Ungern linnakkeella pidetty Car & Bike Show. Lämmintä piisasi sunnuntaillekin. Tapahtuman ympäristö oli kaunis, sopiva upeille autoille. Tässä muutamia kuvia.

On tämä Chevrolet niin kaunis, että voipi laittaa toisenkin kuvan, eri tapahtuma kuitenkin
Loviisalainen Dodge Charger (allekirjoittaneen oma Pipomies ihailee autoa)

Plymouth GTX
Dodge Challenger Loviisasta, auto voitti Lady's Choise palkinnon Kouvolassa
Etualalla Corvette, taka-alalla Jarmon -68 Charger

Camarot ja Corvettet rivissä


Varjoon alta polttavan auringon...
Hieno Myrskylintu
Tämä sopisi kuulemma hyvin minulle kauppakassiksi...
Nostalgiaa
Tämä Dodge Challenger 1970 on osalle varmaankin tuttu monista näyttelyistä. Voittanut useita palkintoja. Ungerillakin tuli People's Choise voitto.
Edessä Impala, takana Chrysler ja Plymouth
Jounin hieno Challenger
Musta ChryslerSokerina pohjalla tietysti oma Satellite. Vieressään tuttavan Chevrolet Nova.

Seuraavassa blogissa taas kuvia luonnosta.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti