torstai 21. heinäkuuta 2016

Maantiekiitäjä ja meriharakka

Nyt on aika laittaa blogiin autoja! Ja kauniita sellaisia. Pipomiehen ja allekirjoittaneen toinen rakas harrastus luonnon lisäksi on jenkkiautot. Tänä kesänä emme valitettavasti ole päässeet kovin usein autollamme ajelemaan. Syynä sateiset säät ja huonosti yhteen osuneet aurinkoiset päivät ja työvuorot...

Parissa tapahtumassa olemme käyneet. 

Porvoo Cruising


Porvoon Kuninkaanportissa järjestetään cruising kuukauden viimeisenä lauantaina. Nyt tämä osui kätevästi juhannuspäivälle. Sää oli mitä ihanin ja vapaa päivä, joten sinne siis. Kaikkein parasta oli, että juhannusta meillä olivat viettämässä myös äitini ja veljeni. Hekin lupasivat lähteä mukaan.


Niinpä söimme ensin runsaan juhannus brunssin, ihana hetki rakkaiden ihmisten kanssa. Sen jälkeen suunnistettiin hyvissä ajoin muutaman auton letkassa kohti Porvoota. Paikalla oli ensin kovin hiljaista, mutta lopulta autoja tuli paikalle paljon.

Vasemmalla hieno Plymouth GTX ja oikealla ystäväni upea auto, eli sama auto joka oli vielä pari blogia sitten rakenteilla.
Kaunis Chevrolet
Oma Plymouth Satellite ja ystävien Bel Air


Tuttaviemme Plymouth Satellite vuosimalli 1971 vasemmalla . Ja hieno Dodge Coronet oikealla.
Vaaleanpunainen Chrysler.


Malmin Pre-Party


Pre-Party on tapahtuma joka järjestetään ennen Stadi Cruisingia Malmin lentokentällä. Täällä olimme nyt ensimmäistä kertaa. Autoja oli todella paljon ja kaikki niin kauniita! Kotoa lähtiessä alkoi sataa ja allekirjoittanut meinasi jo hermostua TAAS SADETTA!!! Mutta pian alkoi aurinko paistaa ja Helsingissä ilma oli mitä parhain.


Kaunokaiset rivissä!
Voimapesiä = mopereita! (vasemmalla Dodge Charger, oikealla Plymouth Satellite)


Hieno Dodge Charger

Kyllä on ihana väri! Täytyykin käydä ostamassa kynsilakka...
Muhkeita muotoja.
Nämä kaksi Plymouth Cudaa saivat Pipomiehen huokailemaan ihastuksesta.
Maantiekiitäjä (Plymouth Roadrunner 1971)
Valitettavasti tämäkin mukava tapahtuma päättyi aivan liian nopeasti ja oli aika lähteä kotiin. Nyt vaan pidetään peukkuja, että tulevien tapahtumien aikana olisi ensinnäkin vapaata ja toisekseen aurinkoa, eihän se ole paljon vaadittu, eihän...

HUOM! Nämä ja monta muuta kuvaa Malmilla olleista autoista pääset katsomaan klikkaamalla blogikirjoituksen lopussa olevaa linkkiä!

No miten nämä luontokuvat...


Toki olemme luonnossakin liikkuneet, mutta nyt on mukana ollut yleensä kameran sijasta marjaämpäri. Mustikat ovat nyt täällä meillä päin kypsyneet ja niitä on runsaasti!

Muutama luontokuva on kuitenkin tullut otettua, laitanpa niitä tähän, lintu- ja luontoystävien iloksi.

Viimeinkin on näkynyt perhosia! Omalla pihalla on sinisiipiä niin paljon, että kun kukkia kastellessa kävelee pihalla, niin välillä olo on kuin Disneyn elokuvassa. Allekirjoittanut ei tunne perhoslajikkeita, joten jos joku tietää mitä lajeja nämä kahden kuva perhoset ovat niin mielelläni otan tiedon vastaan.

Melkein jäi huomaatta...
Näitä kaunottaria oli takiaisissa kymmeniä, mutta allekirjoittanut ei päässyt ihan lähelle...
Kalalokki lepäilee Loviisan satamassa.
Kalatiira
Loviisassa oli pellolla hanhia, ainakin meri-, valkoposki- ja kanadanhanhia. 
Meriharakat olivat ruokailulla Loviisan puistossa.
Tässä kaikki tällä kertaa. Ensi kerralla mennäänkin Korkeasaareen!

Ja se lupaamani linkki Malmilla ottamiini kuviin on alla.


Hauskaa heinäkuun jatkoa! 


6 kommenttia:

 1. Yritin katsoa, jos meidän poikien jenkkiautoja olisi kuvissa. Heillä on varmaan 6 hienoa autoa. Kaikkia en ole edes nähnyt. Keväällä sain Mustangin kyytiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyvätkö he tapahtumissa? Mustang on hieno auto, niitä on kaveripiirissä useampia.

   Poista
  2. Minä luulen, että Jukka oli Helsingissä alkukesästä jossakin cruising tapahtumassa. Niiden autosta oli tehty tarjous, mutta se ei halunnut myydä

   Poista
 2. Moi. Itse tykkään uudemmista sporttiautoista. Mutta meidän perheessä on Jenkkiautojen ystäviä. Luontokuvat taas olivat aivan upeita. Ja iso kiitos kommenteistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Minä tykkään noista amerikkalaisista, niiden muotoilu miellyttää silmää. No, sen takia varmaan itselläkin on sellainen :D.

   Poista
 3. I like the birds and the butterflies better than the cars!

  VastaaPoista