perjantai 14. marraskuuta 2014

"Eläimiä" metsässä ja muualla...

Työpaikan pihalla on kaunis pensas

Kylläpä aika rientää nopeasti eteenpäin! Olemme jo marraskuussa. Aika ankeaa säätä on ollut viime päivinä, sadetta ja todella pimeää. Nyt ei enää viitsi edes kameraa ottaa mukaan töihin, valo ei yksinkertaisesti riitä kunnon kuviin edes päivällä. Myönnän, että odotan innolla aurinkoisia päiviä, tosin kun katsoo viikon säätä, ei aurinkoa ole näkyvissä yhtenäkään päivänä kartalla. Mutta kyllä se sieltä taas jossain vaiheessa pilkistää... 

Toissa lauantaina oli kuitenkin kaunis aurinkoinen sää. Pipomies ja kaveri olivat metsätöissä ja minä käväisin ottamassa muutaman kuvan innokkaista työmiehistä. Oli ihana kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta!Tässä on kaadettu iso kuusi, oli kuulemma mennyt aikaa ja polttoainetta useampi tankillinen.

Palstan puut ovat vanhoja ja useita oli kaatunut jo valmiiksi myrskyissä.Yritin laskea puun vuosirenkaita, mutta jonkin ajan päästä totesin että jos ei kuitenkaan... Kovin tiheään renkaat eivät olleet, joten puu on kasvanut nopeasti.


Jäin katsomaan pienemmän kuusen kaatamista. Pipomieheltä käy sahaaminen tottuneesti.Puu kaatuu!! Kaveri varmistaa liinojen kanssa, että puu kaatuu oikeaan suuntaan.

Seuraavana päivänä olikin ihan erilainen sää, mutta se ei haitannut sillä kävin ystävän luona piristymässä. Heille oli tullut perheeseen suloinen kissanpentu! Vauhtia pikkuisella rittää vaikka muille jakaa.


Välillä Elviskin tarvitsi pienen lepohetken

Emilkin tuli tervehtimään

Lisäksi sain rapsutella koiria, joita ystävälläni on myös! Kyllä lemmikit ovat ihania!Ja mikä voima onkaan porkkanakakulla, teellä ja rupatteluhetkellä ystävän kanssa, lähdin kotiin hyvillä mielin ja keveämmin askelin! Askel oli keveämpi, sillä ystäväni opiskelee jalkahoitajaksi ja minä sain toimia harjoituskappaleena. Nyt on sitten nätit vaaleanpunaiset varpaankynnetkin! Täydellinen sunnuntai!

Allekirjoittanutta ei voi nyt syyttää siitä ettei olisi yrittänyt vaikka mitä, mutta lintuja ei vain ole onnistunut kuvaan saamaan. Merenrannalla on ollut kyllä lauma vesilintuja, sorsia, koskeloita, telkkiä ynnä muita. Mutta aina kun menen paikalle, on niin pimeää... Ja linnut uivat nopeasti muualle, olen kai niin pelottava, hui!

Hei kaverit! Nyt se yksi ihme puskissa hiiviskelijä tulee taas sen putkensa kanssa... Äkkiä pois!!
Ja lisää lintuja lähtee viereisestä ruohikosta...


Loviisan lahdella uiskentelemassa oli myös joutsen pariskunta.

Joutsenia kuvatessa tuli kuvattua myös kaislikkoa. Kauniita kaikessa värittömyydessään.

Laitanpa tähän vähän värikkäämpiä kuvia piristykseksi.Valokuvat on otettu Kööpenhaminan eläintarhassa kesällä 2013. Kävimme äitini kanssa siellä vierailulla serkkuni luona. Sitä matkaa muistelemme vieläkin usein, meillä niin hauskaa.

Flamingo sukii höyheniä, vai nukuttaako lienee. Kaunis ja siro lintu.
Upean värinen on myöskin tämä ibis lintu!

Ja kun nyt näitä kissoja on kuvissa, niin laitetaanpa vähän isompiakin kissoja tähän...

Leijona naaras ja pentu Kööpenhaminan eläntarhassa

Yksi kauneimmista eläimistä eläintarhassa oli kirahvi, joka ylpeästi käyskenteli aitauksessaan.

Yläilmoista näkee hyvin...Ja loppuun vielä kuva kauniista kukista Loviisan Laivasillalla kesällä. Loistavat niin kauniin keltaisina, että toivottavasti tuovat Sinulle rakas lukijani hyvää mieltä!

Hyvää marraskuun jatkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti