keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen kuulumiset

Pääsiäinen on nyt sitten ohitse. Ilmat olivat aivan mahtavat! Aurinkoa ja lämmintä joka päivä. Meillä aloitettiin grillikausi pitkänäperjantaina. Grillattiin porsaan kasleria, lisäkkeeksi vain salaattia ja anopin tekemää kotijuustoa, kyllä oli hyvää.

Pääsiäisenä oli myös yksi meidän kovasti odottamamme tapahtuma, nimittäin American Car Show. Vietimme lauantain Messukeskuksessa ihaillen kauniita autoja. Paikalla oli paljon nähtävää ja myynnissä muutakin tavaraa kuin autoihin liittyviä.

Allaolevassa kuvassa on saman merkkinen ja mallinen auto, kuin meillä on. Väri ja vuosiluku ovat erit, meidän automme on 1972 vuodelta. Tässä autossa on lisäksi Hemi (suurteho-) moottori. Kuulemma todella tehokas... Minua kiinnostaa kyllä enemmänkin tuo ulkonäkö...

Plymouth Satellite Sebring Plus 1971Tässä seuraavassa kuvassa on yksi mielestäni näyttelyn hienoimmista autoista. Sekin on Plymouth, mutta malli on ihan eri, samoin vuosiluku. Mutta väri, se on niin kaunis, jos nyt ei ihan, niin ainakin lähes sama kuin meidän autossamme.

Plymouth AAR Business Coupe 1937
Kolmanneksi kuva Cadillacista, upea auto. Kauniita olivat muutkin kuvassa taka-alalla olevat autot. Takaikkunalla on tequila pulloa ja pari drinkkilasia siltä varalta, että kyydissä olijoilla tulee jano reissulla :)

Cadillac Sedan De Ville 1959Näyttelyssä vierähti mukavasti muutama tunti, jonka jälkeen ajelimme vielä Helsingissä.


Hernesaaressa kävimme ihailemassa auringon siltaa merellä. Oli paljon ihmisiä Kaivopuistossa, lämmin sää houkutteli ihmiset ulos. Ja jäätelökioskit oli avattu,mutta niihin oli niin pitkät jonot, että päätimme nauttia kevään ensimmäiset irtojäätelöt joskus toiste.


Koko pääsiäisen meillä on ollut menossa myöskin pieni kriisin poikanen. Ja syynä on tämä suloinen orava! On nakerrellut isoja reikiä autotallimme seinustalle, ja perustanut sinne pesän. Valitettavasti emme haluaisi tälläistä alivuokralaista, sen verran pahaa jälkeä on hampaillaan saanut aikaan. Moni on asiaa käynyt paikanpäällä katsomassa ja ihmettelemässä... Ehkäpä kaveri siitä häiriytyy ja siirtää kotinsa muualle.
Ja tietysti pääsiäiseen on kuulunut myös puuhommia. Olimme yhden päivän äitini ja veljeni luona puita kaatamassa. Tai no, mieheni kaatoi ja me muut olimme apulaisena.

Äitini oli leiponut pullaa ja rahkapiirakoita! Ai että olivat hyviä ja niitä oli niin mukava mussuttaa rankan työrupeaman jälkeen!


Ensi kerralla lintuja ja perhosia ja muita kevään merkkejä! Nautitaan ihanista kevät päivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti